Edzőink

Edzőink

Edzőink

Edzőink

Jánosi Alexandra

Sziasztok! Jánosi Alexandra vagyok, fitness wellness instruktor és személyi edző.

 A mozgás mindig is az életem részét képezte. Gyerekként több évig versenyszerűen úsztam, majd kézilabdáztam. Ez alapozta meg a mozgás iránti elhivatottságomat és szeretetemet. De az igazi áttörés az volt, amikor rátaláltam a hivatásomra. 

Mindig is szerettem segíteni az embereknek. Így jelentős volt számomra, hogy a sport által is megtehessem ezt. Csakhogy mindezek elött, először a saját belső és külső egyensúlyomat kellett megtalálnom. 

Én is küzdöttem az önelfogadással. Szükséges volt rájönnöm, hogy saját magamnak kell megfelelnem, nem másoknak. Ez is segített abban, hogy ma már azért edzek, hogy jobb minőségű, egészségesebb életet éljek. Letudom vezetni a hétköznapi stresszt és itt tudok leginkább feltöltődni. 

Tehát a sport nagyon sok minden miatt hasznos. Korosztálytól függetlenül kiemelt jelentőséggel bír az, hogy mindent megtegyünk egészségünk védelme és a prevenció érdekében.

Ha te is szeretnél változtatni a gondolkodásodon és kihozni a testedből a maximumot, akkor ne habozz keress meg bátran. Személyre szabott edzésekkel és táplálkozási tanácsokkal bármi is a célod azt együtt elérhetjük. Szeretettel várlak!

„Boldog és elégedett bárki lehet, csak hinni kell, hogy bármi lehetséges.”

Elérhetőségek

Telefonszám:
+3620 360 3377
Tovább olvasom

Tanulmányok

Drum & Ball instruktor
WALKenergie instruktor
Fitness Wellness Instruktor és Személyi edző
Táplálkozási Tanácsadó
Funkcionális Fascia Tréner

Victory Fitness Érd

További edzőink

Pilates
Spinning, Tabata intervall
Gerinctréning, Power body, Zsírégető, Alakformáló, TRX