Edzőink

Edzőink

Edzőink

Edzőink

Takács Sára

Takács Sára vagyok, aerobik sportedző és háromgyermekes anyuka.

2012-ben végeztem el a  Fitness Company aerobik sportedzői képzését. Egész életemet végigkíséri a sport és a mozgás szerete. Gyermekkoromban tornával, gimnasztikával kezdtem, majd közép- és főiskolás éveimben az atlétikával párhuzamosan táncoltam is, hiphopot és latin-amerikai táncokat. Főiskola alatt ismerkedtem meg az aerobikkal, ami gyermekeim megszületése után is szenvedélyem maradt, így régi álmomat megvalósítva aerobik edzői képesítést szereztem., azóta dolgozom ezen a területen.

Édesanyaként az aerobikra már nemcsak mint alakformáló, zsírégető mozgásformára tekintek, hanem állóképesség-növelő és prevenciós elemeire is nagy hangsúlyt fektetek. Szeretném a vendégeimnek is átadni a mozgás szeretetét, hogy ez belső igénnyé alakuljon bennük, és egészségük megőrzésének, visszaszerzésének fontos részévé váljon. Épp ezért nincs célzott korcsoportom, a fiatal generáció céljait éppúgy szem előtt tartom, mint az idősebb korosztályét. Óráim felépítése egyszerű, érthető, így a teljesen kezdők számára is követhető, de a terhelés növelésével a haladók számára is kihívást jelent.
Az órákat 5-7 perces bemelegítéssel kezdjük, majd az óratípustól függően 40-50 perces főrész következik, végül ellazítjuk, lenyújtjuk az izmokat.

Óráimon dallamos zenékre, edzői segítségre és jó hangulatra számíthatsz. Várlak szeretettel!

Elérhetőségek

Telefonszám:
+3620 291 6835
Tovább olvasom

Tanulmányok

2012 Fitness Company – Aerobik sportedző

Victory Fitness Érd

További edzőink

Pilates
Spinning, Tabata intervall
Gerinctréning, Power body, Zsírégető, Alakformáló, TRX